Γάμος

Με σεβασμό στις επιθυμίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, η «Εντελβάις» έχει ως στόχο να δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες για να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Η εταιρία μας, έχοντας κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη  των πελατών επιβεβαιώνει το όνομα της καθημερινά προσφέροντας  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας Εμείς  έχουμε το μερακι  μαζί με ότι εσείς  έχετε ονειρευτεί για να μείνει αξέχαστη η όμορφη στιγμή σε σας και τους καλεσμένους σας.

Βάπτιση

Με αγνά υλικά άριστα  σε γεύση και ποιότητα  δημιουργούμε γλυκές προτάσεις, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, για την  ξεχωριστή στιγμή της βάπτισης  του Μωρού σας .

Γενέθλια

Τα γενέθλια είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη. Γι’ αυτό εμείς έχουμε ήδη φροντίσει να είναι έτοιμα τα κεράσματα για τους φίλους στο σχολείο ή στη δραστηριότητα της μέρας… και φυσικά την τούρτα για το πάρτι.  

Business

Με αφετηρία τη γνώση της γεύσης, δημιουργήσαμε μικρά  γευστικά μενού, φτιαγμένα με μεράκι και γούστο, υπόσχονται να απογειώσουν τη γεύση σας  να αναβαθμίσουν τις εκδηλώσεις σας! Δηλώστε σε εμάς τα στοιχεία της εκδήλωσης και  έμπειροι συνεργάτες, θα βρίσκονται κοντά σας, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν εσάς και τους προσκεκλημένους σας

el